De beste schrijvers voor jou aan de slag

We werken samen met schrijvers die hun vak verstaan, professionals in woord en geschrift. Want het is niet alleen belangrijk om het verhaal goed op papier te krijgen, het gesprek dat gevoerd wordt moet ook lekker verlopen. 

 


Kees Visschedijk (1950) schreef tal van non-fictie boeken, waarbij historie in nagenoeg alle gevallen een grote rol speelt. 

Publicaties die op zijn naam staan zijn onder andere 'Het Boek der Martelaren' (2017) en 'Waar ze ook heen gaan, ze hebben in ieder geval mooi weer' (2014)


Dennis Kroonen (1974) schrijft al meer dan twee decennia met bevlogenheid verhalen voor tal van media. Zijn columns die in diverse kranten verschenen, werden gebundeld in 'Kroontjespen'. (2014). Hij verzorgde voor diverse boeken de eindredactie.


Lowie Seuntjens (1954) was meer dan veertig jaar de redactionele rots in de branding van de ter ziele gegane uitgeverij Kempen Pers. Zijn columns die in De Kempenaer verschenen werden in 2004 gebundeld in 'Bert is niet meer... Lang leve Lowie!' Het boek is hier en daar nog als tweedehandsje verkrijgbaar.


Is je belangstelling gewekt, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op. Een eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos, een prijsopgave uiteraard ook.