Oneindig veel keuzes

 

Onze ondersteuning bij het realiseren van je boek kan minimaal zijn als je alleen een goede drukker zoekt en maximaal als je voor je boek én een drukker én een vormgever én een schrijver nodig hebt.

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Te veel om hier op te sommen, maar om je een indicatie te geven hebben we drie voorbeelden gemaakt.

 


BASIS

 

Je schrijft je boek zelf in bijvoorbeeld Word. Je hebt een familielid die er de typefoutjes uithaalt en een nicht die een mooie omslag maakt. Kortom, je hebt ons alleen nodig voor het drukken van het boek. Als je bijvoorbeeld 40 exemplaren nodig hebt van je boek dat bijvoorbeeld 140 pagina's telt, dan kost dat 540 euro.


EXTRA

 

Je schrijft je boek zelf en laat aan ons de eindredactie, de vormgeving van zowel binnenwerk als omslag en het drukken van het boek.

Kortom, je hebt ons voor alles nodig, behalve het schrijven. Als je bijvoorbeeld 50 exemplaren nodig hebt van een boek dat bijvoorbeeld 100 pagina's telt, dan kost dat 1650 euro.


TOTAAL

 

Je laat alles aan ons over. Een van onze auteurs interviewt je in bijvoorbeeld drie sessies. Hij schrijft jouw verhaal, laat het lezen en overlegt totdat je tevreden bent. Wij verzorgen ook de vormgeving  en het drukken.

Als je bijvoorbeeld 60 exemplaren nodig hebt van je boek dat bijvoorbeeld 180 pagina's telt, dan kost dat 3850 euro.Is je belangstelling gewekt, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op. Een eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos, een prijsopgave uiteraard ook.